Transport & logistikk 20.-21. oktober

Viktigste arena for transport og logistikk

Nye lokaler, utvidet messe, bredt program, enda flere deltakere. Vi går en fornyet transport og logistikkonferanse i møte. Hold av datoen nå!

Publisert: Endret:

20.-21. oktober 2014

- Transport & logistikk 2014 satser på et spennende program som tiltrekker seg både nye og gamle konferansedeltakere. I år vil også flytte inn i helt nye lokaler, messen blir utvidet og vi har lagt mange av sesjonene ute i utstillingslokalet på hele 10.000 kvadratmeter. Det forteller konferansegeneral for Transport & Logistikk, Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.
Jo Eirik Frøise, prosjektleder for Transport og logistikk 2014, ser fram til å møte deltakerne på årets konferanse. Foto: Kristian Hansen / Norsk Industri

Konferanse nr. 55

- Når vi den 20. og 21. oktober møtes på Gardermoen, er det den 55. gangen konferansen blir arrangert. Med større utstilling og nye lokaler er dette også med på å gi konferansen et nytt løft. I tillegg får konferansen også et designmessig grafisk løft, sier Frøise. 

Dette er den viktigste møteplassen for transport- og logistikknæringen i Norge.

- Vi vil sikre en god faglig dekning av hele transport- og verdikjeden. Vi har også lært av innspillene fra fjorårets konferanse. Vi arbeider for at både nye og tidligere deltakere skal få en god konferanse i oktober. Suksessen i de foregående årene med over 800 konferansedeltakere er et klart tegn på at vi har lykkes. Vi håper at deltakerantallet fortsetter å vokse også i år, forteller Frøise.

Mange faglige highlights

- Uten å ta munnen for full vil jeg påstå at årets konferanse vil bli den beste vi har arrangert i vår 55-årige historie. Her blir det kamp om plassene! Det blir et stort fokus på lønnsomhet og kostnadsreduksjon. Mange  bedrifter kommer til konferansen for å fortelle om hva de gjør på nettopp dette området i logistikkkjeden. Logistikk som konkurransefortrinn, ehandel, svoveldirektivet og dens konsekvenser for transportnæringen vil være aktuelle tema. Selvsagt vil vei og bane også være sentrale tema på konferansen.

Alle topplederne på plass 

En av de spennende sesjonene er sesjonen hvor alle topplederne i de norske samlasterne samles for første gang på mange år.
Hva er det som påvirker den norske transporthverdagen – hva er det som er prioriterte oppgaver for de store samlasterne? I denne sesjonen vill alle lederne fra de store samlasterne samles:
Konserndirektør Tore K. Nilsen i Bring AS, administrerende direktør Terje Aarbog i DHL Express Norway, administrerende direktør Michael Holmstrøm i Schenker AS og administrerende direktør Robin Olsen PostNord Logistics AS.
- Dette er en sesjon jeg regner med vil være et av høydepunktene på konferansen, sier en forventningsfull prosjektleder. 

Havn også på plass

Transport & Logistikk har vært en god møteplass også for havnene. Dette er også virkeligheten i år. Med mange innslag i programmet og en stor del av utstillingen vil Havne-Norge være godt synlig også på årets konferanse. 
Kampanjen Velg Sjøveien er selvsagt på programmet. Departementet har lovet å stille med en representant fra regjeringen også i år.

Sosialt påfyll

- Kontakter dannes ofte i uformelle sammenkomster, og konferansen er ofte stedet hvor du har mulighet til å pleie dine kundekontakter eller skape nye. I år vil vi også ha med en tradisjonell treretters festmiddag og underholdning av høy kvalitet, som gir deg mulighet for sosialt påfyll.
- God mat, god drikke og spennende underholdning vil kjennetegne konferansen, avslutter en engasjert prosjektleder.