Norges svar på Sherlock Holmes

Er du redd for at kroppsspråket ditt avslører deg? Den tidligere politimannen Vidar Hansen blander tankelesing og underholdning. Du møter han den kl 17.30 den 23. oktober når han legge turen innom vorspielet til festmiddagen.

Publisert: Endret:

Kombinasjon tankelesing og underholdning har resultert i at Vidar blir omtalt som det nærmeste vi kommer Sherlock Holmes i nyere tid. 

​Du vil raskt forstå hvorfor han fikk politiprisen for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge, og hvorfor ledelsen i politiet fikk tilsendt brev fra folk som nektet å gå i avhør med Vidar fordi de mente han så rett gjennom dem.

Tyder kroppsspråk

Vidar Hansen er mentalist og ekspert på å tyde menneskers kroppsspråk og ubevisste signaler.  Vidar holder et fascinerende foredrag med dette som hovedtema. Det som gjør foredraget unikt, er at Vidar viser artige eksempler der han inkluderer publikum og gjennomfører uskyldige «eksperimenter» som er relatert til temaet han snakker om. Dette er hentet direkte ut fra showet hans, slik at foredraget er sikret god underholdningsverdi samtidig som en lærer noe nytt.

Vidar deler også kunnskap fra sin politibakgrunn, hvor gode kommunikasjonsevner er den viktigste egenskapen du kan ha i politiet.

I mediene

Vidar har gjestet TV2 og NRK flere ganger, og TV Aftenbladet har laget webTV-serien "Mentalisten" som handler om Vidar Hansen og hans forbløffede evner. 

Dette er Aftenbladets største nettTV-suksess gjennom tiden.

 

De fleste har bare sett lignende demonstrasjoner på TV. Nå kan dere få oppleve det "overnaturlige" live på Transport & Logistikk 2017, på vorspillet før festmiddagen, i Q4 som starter kl. 17.30.